Idee voor de slaapkamer; verduisterende rolgordijnen?

verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen houden niet alleen het licht maar ook het zonlicht tegen. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. In het voorjaar als de zon opkomt en het licht schijnt je slaapkamer binnen denk je wel eens; heerlijk dat zonlicht maar ik word nu veel te vroeg wakker!!
Hier is gelukkig wat aan te doen zodat je ’s morgens niet meer zo vroeg wakker wordt. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld verduisterende raamdecoratie aan te schaffen. Met verduisterende rolgordijnen blijft het lekker donker in de slaapkamer. Deze houden ook het zonlicht goed tegen.

Verschillende soorten en kleuren verduisterende rolgordijnen zijn er tegenwoordig leverbaar.

Kende je vroeger alleen de standaard rolgordijnen, nu zijn ze in allerlei kwaliteiten en structuren te koop. Kort gezegd er is altijd wel een rolgordijn te vinden die in het interieur past.
Een pluspunt voor de goede nachtrust is dus de aanschaf van goede raambekleding.
Verduisterende rolgordijnen zorgen dat het donker blijft op de slaapkamer. Zonlicht wordt tegen gehouden en hierdoor krijg je een betere nachtrust.

Gewekt worden met zonlicht op een natuurlijke manier?

Dan heb ik de ideale tip voor je:
Bedien je rolgordijn op afstand met een ingebouwde motor met een afstandsbediening die je ook nog eens op een tijdklok kunt zetten. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wakker wil worden met zonlicht.
Kies voor volledig draadloos, alle kabels netjes weggewerkt.

Ideale tip toch?

Een uitgebreide instructie is hier te lezen of je kunt contact opnemen met de binnenhuisadviseurs die je graag willen helpen bij de keuze van de stofsoort.